Strålende gulvvarmesystemer

Hvordan virker gulvvarmestrålende?

Ved hjælp af termisk stråling og elektromagnetiske bølger opvarmer et gulvvarmesystem et strålevarme et rum ved at opvarme gulvet direkte i stedet for at varme luften i rummet.Strålesystemer opvarmer gulvet, og den varme stråler op og absorberes af andre genstande i rummet, hvilket er med til at opvarme hele rummet effektivt.

Opvarmede gulve bruger kort sagt strålevarmeteknologi til at gøre gulvene varme, og varmen fra gulvene stiger og spreder sig i rummet.

Typer af strålende gulvvarme

Der er to primære gulvvarmesystemer: elektroniske og hydroniske systemer.

            Opvarmet gulvtermostat

Hydroniske strålevarmesystemer

En Hydronic Radiant gulvvarmeer en opvarmningsmetode, hvor varmt vand med en temperatur på ikke højere end 60 ℃ bruges som varmekilde, cirkulerer i et spolesystem indlejret under gulvet, opvarmer hele gulvet og udstråler varme til rummet jævnt gennem jorden.

Fra langtidsdrift er vandgulvvarmesystem meget økonomisk end et elektrisk system, men installationen er meget dyrere.Hydroniske systemer tager længere tid at installere end elektriske systemer og fungerer generelt bedst med nybyggeri i stedet for at installere dem i et eksisterende hjem eller bygning.I modsætning til det elektriske system vil et vandbaseret system kræve regelmæssig vedligeholdelse.

For mere hydronisk gulvvarmetermostat kan du tjekke

Kina termostatfabrik til vandgulvvarme, leverandør af termostat til vandgulvvarme (etopthermostat.com)

 Hydronisk gulvvarmetermostat

Elektriske gulvvarmesystemer

Et elektrisk gulvvarmesystem bruger elektriske varmeledninger eller film til at opvarme gulvene.Installationen er hurtig og utrolig energieffektiv.Elektriske systemer er også omkostningseffektive og billigere at installere (sammenlignet med andre varmesystemer), især når man tager de langsigtede elomkostninger i betragtning.Elektriske systemer kræver heller ingen løbende vedligeholdelse.De er installeret og klar til at gå.

For mereelektrisk gulvvarme termostat,du kan tjekkeKina fabrik for elektrisk gulvvarme termostat, leverandør af elektrisk gulvvarme termostat (etopthermostat.com)

Elektrisk gulvvarmetermostat


Indlægstid: 24. juni 2020

Efterlad din besked

Skriv din besked her og send den til os